Særoppgave om Scientologi?

Skal du skrive om Scientologi i en særoppgave på skolen? Vanskelig å få noen fra Scientologikirken i tale? Vel, jeg stiller mer enn gjerne opp og svarer på spørsmål.

Jeg er den eneste i Norge som har gjort alle nivåene i Scientologi helt opp til “OT 8”. Jeg kjenner alle delene av emnet og organisasjonen – og jeg snakker fritt og åpent om alt – både de positive og de negative aspektene. Du kan spørre om hva som helst, og jeg gir direkte og ærlige svar. Du får det du trenger for å levere en heftig god oppgave – ikke bare mengder av informasjon om Scientologi og hvordan Scientologikirken fungerer, men tips til hvordan du kan bygge opp særoppgaven til å få en god flyt, gode poenger og en bra form.

I boka “Nittenåttifire” får du mengder av stoff du kan bruke, mens et direkte intervju vil gi deg ennå mer. Ta kontakt dersom du vil ta hjem en god karakter 🙂

2 thoughts on “Særoppgave om Scientologi?

  1. Hei. Jeg har en oppgave i nyreligiøse bevegelse. Da har jeg valgt å skrive om scientologi. Jeg går rett på sak. Kan du fortelle meg litt om scientologikirken i Norge? Antall medlemmer osv. Jeg lurer også på om dere har noen ritualer? Til slutt lurer jeg på om det er noen spesielle kjennetegn til bevegelsen? Takk for hjelpen😊

    1. Send meg en melding på 45502470 så kan vi avtale tidspunkt for en telefonsamtale. Mye enklere å sørge for at du gjør en god oppgave ved at vi prater sammen enn ved at jeg svarer på korte spørsmål her 🙂

Have your say

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s